top of page
up!
Een tilconcept

De UP is een mat waarmee je op verschillende hoogte kunt werken.

 

Door middel van observaties en interviews

is het volgende doel geformuleerd: 'snel en gemakkelijk gewicht verlichten voor de zorgverleners tijdens het optillen van een peuter van de grond, waarbij het ontwerp het revalidatieproces van de kinderen moeten ondersteunen.'

 

Belangrijke conclusies waren dat de transfer snel, persoonlijk en aangenaam is voor de kinderen. Met de UP kan alleen de verticale lift worden vermeden, waardoor de rug en knieën van de verzorgers worden verlicht.

UP
Check it
Check it
helps you focus during work

Kantoortuinen worden steeds drukker, met de check it kan je jezelf even op rood zetten. Om een focus moment te starten en even "de deur dicht te doen" draai je de check it en de tijd begint te lopen. Door onderzoek te doen naar de maximale concentratie tijd en de behoefte van de gebruiker, is het niet mogelijk om de hele dag op focus te zetten. Zo kan je je focus momenten plannen, maar ook de momenten waarop je gestoord kan worden en open staat voor vragen of koffie met collega's.

Agile
changing to agile work environment
DSC_0177.JPG

Het verbeteren en versnellen van het werkproces. Door middel van analyse van het proces, is er gekozen om SCRUM en Jira te implementeren. Na de analyse begeleid ik de implementatie van het nieuwe proces. Dit doormiddel van gedurende de eerste maanden de teams te ondersteunen aan de hand van workshops, coaching en retrospectives.

Rechtspraak
usability & Proces
bij de rechtspraak
pngfuel.png
20161116_095519.jpg

Een groot en complex digitaal formulier voor de rechtspraak. Dit formulier moest toegankelijk zijn voor de gewone burger en professional. Door middelen van interviews en gebruikers testen is er uiteindelijk een formulier gemaakt die voor beiden voldoet en waar de Rechtspraak ook de juiste informatie kon halen.

bottom of page