top of page

up: A Lifting concept

De UP is een mat waarmee je op verschillende hoogte kunt werken. Door middel van observaties en interviews is het volgende doel geformuleerd: 'snel en gemakkelijk gewicht verlichten voor de zorgverleners tijdens het optillen van een peuter van de grond, waarbij het ontwerp het revalidatieproces van de kinderen moeten ondersteunen.' Belangrijke conclusies waren dat de transfer snel, persoonlijk en aangenaam is voor de kinderen. Met de UP kan alleen de verticale lift worden vermeden, waardoor de rug en knieën van de verzorgers worden verlicht.

nieuw 3.49.png

Check it: helps you focus during work

Kantoortuinen worden steeds drukker, met de check it kan je jezelf even op rood zetten. Om een focus moment te starten en even "de deur dicht te doen" draai je de check it en de tijd begint te lopen. Door onderzoek te doen naar de maximale concentratie tijd en de behoefte van de gebruiker, is het niet mogelijk om de hele dag op focus te zetten. Zo kan je je focus momenten plannen, maar ook de momenten waarop je gestoord kan worden en open staat voor vragen of koffie met collega's.

_DSC0953.JPG

Usability & Process jurisdiction

Een groot en complex digitaal formulier voor de rechtspraak. Dit formulier moest toeganklijk zijn voor de gewone burger en proffesional.  Door middelen van interviews en gebruikers testen is er uiteindelijk een formulier gemaakt die voor beiden voldoet en waar de Rechtspraak ook de juiste informatie kon halen.

Akkoord– 3.png

changing to agile work environment

Het verbeteren en versnellen van het werkproces. Door middel van analyse van het proces, is er gekozen om SCRUM en Jira te implementeren. Na de analyse begeleid ik de implementatie van het nieuwe proces. Dit doormiddel van gedurende de eerste maanden de teams te ondersteunen aan de hand van workshops, coaching en retrospectives.

DSC_0177.JPG
ACtuele projecten:
UP

De UP helpt het verlichten van de fysieke belasting bij verzorgers en therapeuten, voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.
De UP is ontwikkeld in samenwerking met de TUDelft en Rijndam. 

ACtuele projecten:
UP

De UP helpt het verlichten van de fysieke belasting bij verzorgers en therapeuten, voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.
De UP is ontwikkeld in samenwerking met de TUDelft en Rijndam. 

bottom of page